Interieurstyling voor particulieren


Interieurstyling voor particulieren
Een huis moet aanvoelen als een “thuis”, maar soms zijn er omstandigheden waardoor dit niet (meer) zo voelt.

  • De inrichting van uw huis is niet meer naar uw zin of er mist éénheid en sfeer in het interieur.
  • Uw partner en u verschillen van smaak en jullie komen er samen niet uit.
  • Het huis is nieuw opgeleverd en heeft nog geen enkele sfeer,
  • of u kocht een bestaand huis, maar de stijl van de vorige bewoners is niet uw stijl.

Er zijn vele voorbeelden te noemen waarom uw huis niet helemaal naar uw zin is en het tijd is voor iets nieuws!
Jammer genoeg is dat niet voor iedereen even makkelijk uit te denken, laat staan te realiseren.
Of het nu gaat om een kleuradvies, een compleet nieuwe stijl inclusief meubels, vloeren en raamdecoratie of een verbouwing. Ik kan u hierbij helpen!
´t Zeeuwse Huis werkt samen met betrouwbare partners, die eventuele aanpassingen in uw huis kunnen realiseren.

Hoe werkt dit?
Contact:
Tijdens een eerste telefoongesprek, bespreken we wat uw wensen zijn en welk budget er beschikbaar is. We bekijken welke mogelijkheden er zijn om te realiseren wat u voor ogen heeft, zelfs als u daar nog geen idee van heeft.
Omdat iedere interieurstyling en interieuradvies maatwerk is, ontvangt u na het gesprek een passende offerte. Informatie over de tarieven vind u hier.

Online advies:
Soms is het om bepaalde redenen niet mogelijk om bij u thuis af te spreken, maar krijgt u toch graag advies over de inrichting, kleuren en accessoires. In dat geval help ik u graag met een online advies, waarbij ik werk met een vragenlijst en door u ingestuurde foto’s. We houden per e-mail of telefonisch contact waarna ik u een advies zal geven. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Wat kunt u verwachten na het geven van de opdracht?

Als u akkoord bent met de offerte en mij de opdracht geeft, ga ik voor u aan de slag en werk ik alles netjes uit. Vervolgens maken we een afspraak om het advies te bespreken. Als er sprake is van een compleet advies zal een door mij gemaakt moodboard centraal zal staan.
Een kleur- en materiaaladvies, de bijpassende meubels, raambekleding, accessoires, een shoppinglist en de plattegrond, mogen hierbij uiteraard niet ontbreken.

Nieuwsgierig geworden naar interieurstyling voor particulieren? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie en/of een afspraak.

Contact via WhatsApp