Wie ben ik


20160922 185141 936x1024 - Wie ben ik

Wie ben ik?
Als eigenaresse van ’t Zeeuwse Huis, stel ik mij graag aan u voor:

Mijn naam is Lisette en al van jongs af aan ben ik bezig met interieur en alles wat daarbij komt kijken.
Van het volgen van alle woonprogramma’s en uren lezen in diverse woonbladen, tot het stylen van diverse ruimtes, schilderen, klussen, decoreren en adviseren, het geeft mij veel energie.
Mijn benodigde opleidingen heb ik dan ook met veel enthousiasme doorlopen.

Bij interieurstyling, let ik er op dat de sfeer en de inrichting past bij de bewoners van het huis. Door het stellen de juiste vragen, kom ik er achter wat uw wensen zijn.
Samen bepalen we hoe een interieur wens tot vervulling kan komen en het huis weer als een `thuis’ zal voelen.
Dit kan met een eenvoudig kleur en stylingadvies, waarbij een moodboard centraal staat, maar soms is er iets meer nodig. Dan hebben we het over een complete styling waarbij wanden, vloeren, meubels, gordijnen, accessoires en dergelijke worden aangepast.
Samen met u een groots resultaat behalen, met ieder beschikbaar budget.  Dat is voor mij een uitdaging!

Bij een verkoop of vastgoedstyling let ik er op wat de pluspunten en de zichtlijnen van het huis zijn en zal ik deze benadrukken. Om een huis zo snel mogelijk te verkopen moet het huis gerestyled worden voor een breed publiek. Zo vergroot je de verkoopkansen.

Mijn opleiding voor vastgoedstylist heb ik gevolgd bij House of KIKI.
Dit is de marktleider op het gebied van verkoop- of vastgoedstyling en tevens bekend van diverse televisieprogramma’s zoals `Uitstel van Executie’ en `de TV-makelaar’. Bij een verkoop- of vastgoedstyling hanteer ik de hands-on-aanpak, waarbij ik zelf aan de slag ga in de woning om te restylen en de woning klaar te maken voor de verkoop.

Nieuwsgierig geworden?
Graag maak ik kennis met u tijdens een persoonlijk gesprek.


Contact via WhatsApp