Verkoop/vastgoedstyling zakelijk


Verkoop/vastgoedstyling voor de zakelijke markt

In vergelijking tot andere makelaars, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, of verhuurders van vakantiewoningen kunt u zich onderscheiden!

Een goed gestylde woning wekt de interesse van een breder publiek, zowel in de aankoopmarkt als bij de verhuur van vakantiewoningen. Dit, omdat de focuspunten en zichtlijnen van de woning hierbij altijd worden benadrukt.
’t Zeeuwse Huis zorgt er voor dat de woningen die bij u in de verkoop en/of verhuur staan altijd optimaal worden gepresenteerd!
Hierbij hanteer ik de hands-on methode, wat inhoud dat ik zelf aan de slag ga om de restyling te realiseren.
Binnen het netwerk beschikt ’t Zeeuwse Huis tevens over de mogelijkheid om eigentijds meubilair te huren. Leegstaande of modelwoningen kunnen zo sfeervol en representatief worden ingericht.

Wat biedt ’t Zeeuwse Huis:
  • Allereerst de verkoopstyling van ingerichte woningen, door middel van het aanwezige meubilair, accessoires en eventueel aangevuld met een accessoire-pakket.
  • Verkoopstyling van leegstaande woningen, welke ingericht worden met gehuurd meubilair en accessoires voor minimaal 3 maanden.
  • De inrichting en ook de styling van modelwoningen die door middel van gehuurd meubilair en accessoires volledig representatief worden ingericht.
  • Een finishing touch voor open huis dagen en/of rondleidingen.
  • Styling van vakantiewoningen en appartementen waarbij de toekomstige hurende partij zich ook welkom voelt.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden van verkoop/vastgoedstyling.

’t Zeeuwse Huis is opgeleid door het CRKBO geregistreerd opleidingscentrum House of KIKI.
Een door de NVM en het UWV erkende onderneming welke sinds 2007 marktleider is op het gebied van vastgoedstyling.


Contact via WhatsApp